Pentu saa nimen + muita kuulumisia

Odoroki no kaen ootani eli Taro



Meidän pennun kennel nimi tosiaan on tuo Odoroki no kaen ootani kaikessa komeudessaan ja onhan poika kyllä komea. Huvittaa vaan niin että tuo Taro on työpaikallani lyhenne virheestä mutta jos kerron toiste työstäni. Taron nimi löytyi netistä kun hain vartavsaten japaninkieleisiä nimiä koirille ja siellä tuo sitten oli. Sen sivuston mukaan tuo tarkoittaa isoa poikaa ja sitä tuo kyllä on. Aivan valtava jo nyt. Taro siis nyt 20 viikkoa vanha ja painaa sen melekin 20 kiloa. Huh mikä mötikkä siitä pienestä pennusta on jo kasvanut.

Taron kanssa ollut ylä ja alamäkiä varmasti niinkuin monen muunkin pennunkanssa. Välillä tuon kanssa saa jo luulla että ah nyt se on oppinut jotain ja toisessa hetkessä se näyttääkin jääräpäisyytensä ja unohtaa kaiken. Ah miten ihana pentu se onkaan. Rakastaa olla kyllä lähellä ja sylissä vaikka onkin jo todella iso sylikoiraksi.

10.3.2019. Kävimme Turussa match showssa joka olikin Taron ensimmäinen "näyttely". Se meni yllättävän hyvin ja näimme samalla myös kasvattajaa, joka oli super mielissään kun näki pojan joka oli kasvanut tasaiseti ja joka ottaa ihmiset innolla vastaan.

Aikaa on nyt vierähtänyt kun viimeksi olen pässyt koneen eteen rauhassa, nyt ajattelin että otan itselleni aikaa ja tulen kirjoittamaan tänne hiukan lisää kuulumisia :)

Nyt eletään 12.7.2019 ja meillä on huomenna näyttely Mäntsälässä, uuh jännittää nyt jo. Ymmärsin että sinne tulee myös Taron sisko. Heti Sunnuntaina ollaankin Lahdessa näyttelyissä. Näyttelypainoitteinen viikonloppu tiedossa.
Taro on ollut Helsingissä pentunäyttelyssä, josta tuli KP ja ROP. Sen jälkeen oltiin taas Match showssa jossa poika tuli kolmanneksi. Olen niin ylpeä tuosta pojasta vaikka osaa olla välillä todella rasittava. Teini ikä on alkanut  ja poika täyttääki  15.7. 9 kuukautta, mihin se aika on oikeen mennyt.?

Tarolla on muuten oma instagram tili jos sitä halauaa käydä kurkkimassa niin tässä olisi poitsun nimimerkki siellä: taroakitainu. Ja tietenkin saa tulla moikkaan poikaa Lauantaina tai Sunnuntaina jos rotu kiinnostaa ollaan kasvattajankanssa siellä :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haave toteutuu